Interprefy Connect User-handleiding voor sprekers

Hoe kunt u zich aanmelden bij Interprefy Connect op uw computer en als spreker navigeren op het platform

Voor u van start gaat

• Internetverbinding - Aanbevolen bandbreedte van 4mbps up/down of hoger. Ethernet-verbinding is aanbevolen.
  • Aanbevolen browser - Laatste versie van Google Chrome, Firefox of Edge
  • Verzeker een optimale geluidskwaliteit - Tolken hebben een hoogwaardige audio-invoer nodig om uw boodschap te kunnen vertolken zonder iets te missen. Kies een rustige omgeving zonder achtergrondgeluid en gebruik een kwalitatieve microfoon of koptelefoon met aansluiting.

Hoe aanmelden

• Open uw internetbrowser, voer de Interprefy-link in die u hebt gekregen en klik op "to my session" om te bevestigen.
  • Bij wijze van alternatief gaat u naar https://interpret.world, voert u het ontvangen event token in en klikt u op "to my session" om te bevestigen.

connect pro login 1-gif

Als twee-factor-authenticatie is ingeschakeld voor uw event

• Voer uw geregistreerde e-mailadres of mobiele telefoonnummer in (formaat: +41 79 1234567) om een verificatiecode te ontvangen:2factor-authentication
  • Voer de via e-mail of sms ontvangen verificatiecode in en klik op "submit":

2fa verification

Als pre-call-test is ingeschakeld

Als deze functie is ingeschakeld voor uw vergadering, zal u meteen worden gevraagd om uw geluids- en beeldinstellingen te configureren en te testen op een pre-call-testpagina.

1. Taal - Selecteer uw voorkeurtaal voor de vertolking. Om de voertaal te horen, selecteert u "none".
  2. Camera aan - Selecteer uw webcam, zet camera aan/uit.
  3. Mic aan - Selecteer en test uw koptelefoon of microfoon. Zet mic aan/uit.
  4. Geluid aan - Selecteer uw audioapparaat. Klik op "play sound" om de correcte audiouitgang te testen.
  5. Verbindingstest - Ga na of uw internetbandbreedte geluids- en beeldstreaming kan ondersteunen.
  6. Klik op "Join call" om deel te nemen aan de vergadering.

Pop-upvenster browser

Als nieuwe gebruiker moet u uw browser toestaan om toegang te krijgen tot uw microfoon en camera voor de sessie. Dit doet u door te klikken op "allow" in het pop-upvenster van uw browser.

Gespreksinstellingen

Na een geslaagde aanmelding zal een pop-upvenster u vragen om uw gespreksinstellingen aan te passen voor de vergadering.

1. Kies uw audiotaal voor de vertolking.
  2. Selecteer uw audioapparaat.
  3. Selecteer uw videoapparaat.
  4. Klik op "save" om deel te nemen aan de vergadering.

call settings

Overzicht platformfuncties

In standaardweergave:

connect default features

1. Uw voorkeurtaal selecteren - Of selecteer „none“ om de voertaal te horen
  2. Volume – Regel geluidsvolume
  3. Mic - Zet microfoon aan/uit
  4. Webcam - Zet webcam aan/uit
  5. Schermdeling - Deel het volledige scherm, het toepassingsvenster of het tabblad van uw browser
  6. Event chat - Gebruik deze functie, indien beschikbaar, om alle deelnemers aan het event toe te spreken
  7. Modus volledig scherm - Ga in/uit de modus volledig scherm
  8. Support (moderator) chat - Meld technische problemen rechtstreeks aan de moderator
  9. Private chat - Stuur een privébericht naar individuele deelnemers
  10. Alle lijnen herstarten - Vernieuw uw verbinding bij problemen met geluid/beeld (zal uw verbinding verbreken en opnieuw verbinding maken binnen ongeveer 2 seconden)
  11. Instellingen – Verander de geluids- en beeldinstellingen
  12. Afmelden – Verbreek de verbinding met de vergadering

In volledige schermweergave:

Technische ondersteuning

Als u technische ondersteuning behoeft tijdens de vergadering, klik dan op het icoontje voor de support chat (8) om een rechtstreeks bericht te sturen naar het technische supportteam: