Guia de l'usuari de l’aplicació mòbil Interprefy

Com accedir a la interpretació en temps real amb l’aplicació mòbil Interprefy

Connecteu el vostre telèfon intel·ligent a una xarxa wifi de confiança.

1. Descarregueu i instal·leu l’aplicació Interprefy des de l'App
Store

mobile-download min-png

2. Connecteu els auriculars i feu clic a «ok».

3. Introduïu el codi d'accés i feu clic a «connecta».

mobile-token text min

4. Si l’autenticació amb dos components està activa:

Introduïu l’adreça de correu electrònic o el número de telèfon mòbil (format: +41 79 1234567) registrats per rebre el codi de verificació:

Introduïu el codi de verificació que heu rebut mitjançant correu electrònic o missatge de text (SMS) i feu clic a «submit».

5. Seleccioneu l’idioma de l'àudio preferit.

Desconnexió

Un cop finalitzada la sessió, feu clic a «desconnecta» per abandonar la
sessió.

Configuració

Si el «volum automàtic d’entrada» està seleccionat, s’escoltarà el so
de sala original quan l’orador estigui en silenci.