Gebruiksaanwijzing mobiele Interprefy-app

Hoe kunt u luisteren naar realtime vertolking met behulp van de mobiele Interprefy-app

Verbind uw smartphone met een betrouwbaar WiFi-netwerk.

1.Download en installeer de Interpref-app vanuit de app store.

mobile-download min-png

2.Sluit uw oortjes of hoofdtelefoon aan en klik op "ok".

3.Geef het event token in en klik op "connect".

mobile-token text min

4. Als tweefactorauthenticatie actief is:

geef uw geregistreerd e-mailadres of mobiel telefoonnummer in (indeling: +41 79 1234567) om een verificatiecode te ontvangen.

Geef de verificatiecode in die u hebt ontvangen via e-mail of sms en klik op "submit":

4.Selecteer uw gewenste audiotaal.

Verbinding verbreken

Wanneer de sessie is afgelopen, klikt u op "disconnect" om de sessie te verlaten.

Instellingen

Als "incoming Auto-volume" wordt geselecteerd, kunt u de oorspronkelijke sprekers horen wanneer de tolk zwijgt.