Interprefy-mobiilisovelluksen käyttöopas

Kuinka reaaliaikaista tulkkausta käytetään Interprefy-mobiilisovelluksen avulla

Yhdistä älypuhelin luotettavaan WiFi-verkkoon.

1. Lataa ja asenna Interprefy-sovellus sovelluskaupasta.

mobile-download min-png

2. Kytke kuulokkeet ja napsauta «ok».

Interprefy_mobile-app

3. Syötä tapahtumatunnus ja napsauta «connect».

mobile-token text min

4. Jos kaksivaiheinen todennus on aktiivinen:

Kirjoita rekisteröity sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi (muoto: +41 79 1234567) saadaksesi vahvistuskoodin:

Syötä vahvistuskoodi, jonka olet saanut joko sähköpostitse tai tekstiviestinä (SMS), ja valitse ”lähetä”:

5. Valitse haluamasi äänikieli.

Interprefy_mobile-app_simultaneous_interpreting

Katkaise yhteys

Kun istunto on päättynyt, napsauta «disconnect» poistuaksesi istunnosta.

Interprefy_mobile-app_simultaneous_interpreting

Asetukset

Jos «incoming Auto-volume» on valittu, alkuperäinen puheenvuoron ääni kuuluu, kun tulkki on hiljaa.

Interprefy_mobile-app_simultaneous_interpreting