Gebruiksaanwijzing Interprefy-desktop-app voor Windows

Een stapsgewijze gids om de Interprefy-desktop-app voor Windows te gebruiken tijdens uw evenement.

1.Installeer de Interprefy-app

Download en installeer de Interprefy-desktop-app:

2.Deelnemen aan een vergadering of evenement

• Open uw evenement of vergadering
  • Open de Interprefy-desktop-app en geef het event token voor uw evenement in; klik dan op "connect".

3.Selecteer uw taal

Klik "select" en klik op uw voorkeurtaal om te luisteren naar de vertolking.

Opgelet:

de Interprefy-desktop-app zal automatisch het geluid van de oorspronkelijke spreker dempen wanneer vertolking wordt geselecteerd en de tolk aan het woord is.

4.Wanneer de sessie is afgelopen,

klikt u op "disconnect" om de verbinding met het evenement te verbreken.