Gebruiksaanwijzing Interprefy-desktop-app voor macOS

Een stapsgewijze gids om de Interprefy-desktop-app voor macOS te gebruiken tijdens uw evenement.

1.Installeer de Interprefy-app

Download en installeer de Interprefy-desktop-app:

Opgelet:

• voor optimale prestaties op Mac-computers moet macOS Catalina of later worden geïnstalleerd. ​
  • Mac-gebruikers moeten de computer opnieuw opstarten na de installatie van de app. ​

2.Deelnemen aan een vergadering of evenement

• Open uw evenement of vergadering
  • Open de Interprefy-desktop-app en geef het event token voor uw evenement in; klik dan op "connect".

3.Verander de geluidsinstellingen in het evenementen- of vergaderplatform

Ga naar de geluidsinstellingen in het vergader- of evenementenplatform en selecteer "Interprefy Audio Driver" als uw luidspreker.​

Opgelet: dit geldt alleen voor de luidsprekerinstellingen, de microfooninstellingen worden niet aangepast.

Voorbeeld: Luidsprekerinstellingen in Zoom

zoom settings

Voorbeeld: Luidsprekerinstellingen in Webex

webex

Voorbeeld: Luidsprekerinstellingen in Microsoft Teams

teams settings

4.Selecteer uw taal

Klik "select" en klik op uw voorkeurtaal om te luisteren naar de vertolking.

Opgelet:

de Interprefy-desktop-app zal automatisch het geluid van de oorspronkelijke spreker dempen wanneer vertolking wordt geselecteerd en de tolk aan het woord is, MAAR Mac-users die macOS Mojave of oudere besturingssystemen gebruiken, moeten de originele geluidsbron misschien manueel op mute zetten.

kb 2

5.Wanneer de sessie is afgelopen,

klikt u op "disconnect" om de verbinding met het evenement te verbreken.