Guia de l'usuari de l’aplicació d'escriptori Interprefy per a macOS

Guia pas a pas per utilitzar l’aplicació d'escriptori Interprefy per a macOS durant el vostre esdeveniment.

1. Instal·leu l’aplicació Interprefy

Descarregueu i instal·leu l’aplicació d’escriptori Interprefy:

Tingueu en compte:

• Per a un rendiment òptim en ordinadors Mac, és necessari instal·lar macOS Catalina o una versió posterior.
  • Els usuaris de Mac han de reiniciar l'ordinador després d’instal·lar l’aplicació.

2. . Connecteu-vos a l'esdeveniment o la reunió

• Obriu l’esdeveniment o la reunió.
  • Obriu l’aplicació d’escriptori Interprefy i introduïu el testimoni d’esdeveniment per al vostre esdeveniment. A continuació, feu clic a «connecta».

kb 1

3. Canvieu la configuració d’àudio dels altaveus a la plataforma de l’esdeveniment o la reunió

Aneu a la configuració d'àudio de la plataforma de l’esdeveniment o la reunió i
    seleccioneu «Interprefy Audio Driver» com a altaveu.

Tingueu en compte que això només s’aplica a la configuració de
    l’«altaveu» i que la configuració del micròfon no es veu afectada.

Exemple: Configuració dels altaveu a Zoom zoom settings

Exemple: Configuració dels altaveu a Webex

webex

Exemple: Configuració dels altaveu a Microsoft Teams

teams settings

4. Seleccioneu l’idioma

Feu clic a «selecciona» i, a continuació, feu clic a l’idioma preferit per
    escoltar la interpretació.

Tingueu en compte:
    L’aplicació d’escriptori Interprefy silenciarà automàticament l’altaveu
    original quan hi hagi un idioma d’interpretació seleccionat i l’orador
    estigui parlant, PERÒ els usuaris que utilitzin macOS Mojave o sistemes
    operatius més antics hauran de silenciar manualment l’origen d’àudio
    original.

kb 2

5. Un cop finalitzada la sessió,

feu clic a «desconnecta» per desconnectar-vos de l'esdeveniment.