Guia de l'usuari de l’aplicació d'escriptori Interprefy per a Windows

Guia pas a pas per utilitzar l’aplicació d'escriptori Interprefy per a Windows durant el vostre esdeveniment.

1. Instal·leu l’aplicació Interprefy

Descarregueu i instal·leu l’aplicació d’escriptori Interprefy:

2. Connecteu-vos a l'esdeveniment o la reunió

• Obriu l’esdeveniment o la reunió.
  • Obriu l’aplicació d’escriptori Interprefy i introduïu el testimoni d’esdeveniment per al vostre esdeveniment. A continuació, feu clic a «connect».

3. Seleccioneu l’idioma

Feu clic a «selecciona» i, a continuació, feu clic a l’idioma preferit per escoltar la interpretació.

Tingueu en compte:
L’aplicació d’escriptori Interprefy silenciarà automàticament l’altaveu
original quan hi hagi un idioma d’interpretació seleccionat i l’orador
estigui parlant.

4. Un cop finalitzada la sessió,

feu clic a «desconnecta» per desconnectar-vos de l'esdeveniment.